ads

Slider[Style1]

Style2

Style4

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style5

Γιατί είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος ;

Στην απόφασή μου αυτή δύο ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες.

Πρώτον ο "Καλλικράτης" που δίνει νέα προοπτική και όραμα στην τοπική κοινωνία, και δεύτερον ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ", ο Βασίλης Νανόπουλος, που με το πάθος του και την αγάπη του για την πόλη μας, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και μου μετέδωσε τον ενθουσιασμό του για ένα Δήμο πρότυπο, μια "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ".

Μια "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" που συγκροτείται από άτομα που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους που έχουν εκφράσει κάθετα την αντίθεση κατά του μνημονίου και των επακόλουθών του.

Το ψηφοδέλτιο το οποίο συγκροτείται από τον Βασίλη Νανόπουλο απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, πολίτες από όλο το κοινωνικό φάσμα , απλούς λαϊκούς αγωνιστές από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικές αποχρώσεις. Νοιάζομαι για το μέλλον του Δήμου μας του "Καλλικρατικού" μας Δήμου των 57.833 συνδημοτών μας πέρα από κοινωνικές ταμπέλες και πολιτικές πεποιθήσεις.

Στην προσπάθεια αυτή καθοριστικής σημασίας με αυξημένες πλέον αρμοδιότητες είναι η ευρύτερη συμμετοχή των πολιτών και κυρίως νέων ανθρώπων στην διαμόρφωση και την άσκηση της δημοτικής πολιτικής.

Κατεβαίνω πρώτη φορά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές όχι για δόξα, χρήμα, επάγγελμα αλλά επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα χωρίς εμένα. Δεν μηδενίζω το έργο κανενός. Η σημερινή δημοτική αρχή αλλά και όλοι όσοι αποτέλεσαν τις προηγούμενες, είχαν την ευκαιρία και προσέφεραν όσα μπορούσαν. Ήρθε η ώρα όμως να βγουν μπροστά και να αναλάβουν νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες.

Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, κρίσιμοι και έχουμε υποχρέωση να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Οι δημότες της Κορίνθου του διευρυμένου πλέον Δήμου Κορινθίων αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι μας να τους το παρέχουμε.

Η Κόρινθος χρειάζεται μια δημοτική αρχή που να βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη και που θα συμβάλλει ώστε οι δημότες να ξανά χαμογελάσουν, έναν Δήμαρχο που ΔΕΝ θα απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως τους οραματίστηκε ο Κλεισθένης και τους ολοκλήρωσε ο Αριστοτέλης.

Έναν Δήμαρχο οραματιστή που να εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία και οράματα και που θα μας κάνει να ελπίζουμε και πάλι. Αυτή την ελπίδα φέρνει ο Βασίλης Νανόπουλος.

Η πρόταση να συμμετέχω στην "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" και την οποία αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα.

Όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο ώστε ο Δήμος Κορινθίων στις εκλογές του Μαΐου να αλλάξει χέρια. Είναι ευκαιρία όλων μας να ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ να πάρουμε το δήμο Κορινθίων στα χέρια μας και να τον κάνουμε καλύτερο και ανθρώπινο.Κώστας Σταματίου του Βλασίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝΒιογραφικά στοιχεία :

Γεννήθηκα την 07-04-1973 στην Κόρινθο. Οι γονείς μου Βλάσης Σταματίου από τον Αγ. Ιωάννη Κορινθίας, μεγαλωμένος στο Γαλατάκι Κορινθίας και Πολυξένη Πέτρου από την Περαχώρα Κορινθίας.

Το 1991 αποφοίτησα από το τεχνικό λύκειο Κορίνθου, την ίδια χρονιά άρχισα να δουλεύω ως τεχνικός στο Top Channel για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, παράλληλα την χρονιά 1992-1993 εκπλήρωσα  τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στα τεθωρακισμένα.

Από το 1994-2000 δραστηριοποιήθηκα επιχειρηματικά ( montezuma, λάβα café, pregio café, club κουκούτσι).

Από το 2000 έως σήμερα εργάζομαι ως φύλακας ασφαλείας στο καζίνο Λουτρακίου.

Το 2006 παντρεύτηκα την Ελευθερία Θάνου με την οποία έχω αποκτήσει τρεις κόρες, την Πολυξένη - Μαρία 8 ετών, την Γεωργία 6 ετών, και την Βλασία-Δέσποινα 2 ετών.

About Nanopoulos Press

Συμμαχία Πολιτών - Nanopoulos Press
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top