ads

Slider[Style1]

Style2

Style4

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style5

Είμαι γέννημα θρέμμα Κορίνθιος... με ρίζες από τα χωριά της "ΤΕΝΕΑΣ"...!!!

Μαθήτευσα σε όλες τις σχολικές βαθμίδες στην πόλη της Κορίνθου.

'Eπαιξα σχεδόν σε όλες τις γειτονιές και τις τότε αθλοπαιδιές της πόλεως μας ,ως αεικίνητο παιδί που ήμουν ...!!!

Δραστηριοποιούμαι 12 χρόνια και πλέον στην πόλη μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή (περιφέρεια) του δήμου μας , επαγγελματικά ως "Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων & Εκμετάλλευσης Ακινήτων", επιχειρηματικά στον " Κατασκευαστικό " τομέα , καθώς και στην "Καλλιέργεια - Παραγωγή παρθένου Ελαιολάδου"..!!!

Γνωρίζω τον τόπο μου πιθαμή προς πιθαμή , οπότε πολύ καλά που θα μπορούσε να πλεονεκτεί βάσει των φυσικών ομορφιών του και της γεωστρατηγικής του θέσης αλλά και λόγω της μακραίωνης ιστορικής του διαδρομής ..!!!

Η καθημερινή επαφή μου με τους συμπολίτες μου - συνδημότες μου, με κάνει αποδέκτη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους , όπως απορρίμματα, υπερβολική πεζοδρόμηση , κυκλοφοριακό , χώροι στάθμευσης , ερήμωση δημοτικής αγοράς , κεντρική πλατεία "Περιβολάκια", έλλειψη σήμανσης και σηματοδότησης , ανεπαρκείς σε ασφάλεια ποδηλατόδρομοι , έλλειψη αστικής συγκοινωνίας , κακοτεχνίες στους δρόμους , εγκατάλειψη αγροτικής οδοποιίας - αρδευτικών καναλιών, τον ελλειπή φωτισμό στα χωριά μας κ.λ.π) .

Είμαι αποδέκτης επίσης της έντονης απογοήτευσης των συμπολιτών μου για την εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου και της μη ανάπλασης αυτού , της ΗΤΤΑΣ που έχει υποστεί η πόλη μας εισοδηματικά με την μετατροπή του ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ μας από κέντρο εκπαίδευσης σε κέντρο κράτησης μεταναστών , με την μη αξιοποίηση του ΠΕΔΙΟΥ ΒΟΛΗΣ , με την μη ενίσχυση του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μας , με την παντελή προστασία του αιγιαλού στα Δημοτικά Διαμερίσματα ΑΣΣΟΥ - ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ - ΛΕΧΑΙΟΥ αλλά και στο ότι υστερούμε σε σχέση με άλλους δήμους στον τουρισμό , προβάλλοντας τις αρχαιότητες μας όπως (ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ - ΔΙΟΛΚΟΣ κ.λ.π).

Αγωνιώ με την κωλυσιεργία αποπεράτωσης των έργων στο ΛΙΜΑΝΙ για την έγκαιρη έλευση των "ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΩΝ" που τόσο ανάγκη έχει εισοδηματικώς , η τοπική αγορά και ο εμπορικός κόσμος του δήμου μας.

Όλα αυτά , είναι η αιτία που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.

Θέλω να αγωνιστώ για τις χαμένες ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν στο παρελθόν και που θα αποτελούσαν για τον Δήμο μας οικονομική ευρωστία και άνθηση της επιχειρηματικότητας μέσα στα όρια αυτού , με απώτερο σκοπό τη μείωση των ποσοστών της τοπικής ανεργίας (ειδικά στους νέους).
Να συμβάλλω στην ταχύτερη απορρόφηση των επενδυτικών κονδυλίων και προγραμμάτων υποδομών μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,ώστε να γίνει πιο θελκτική η πόλη μας και πόλος έλξης ο δήμος μας ,σε επισκεψιμότητα.

Να βάλω με πίστη το λιθαράκι μου , στο μακρόπνοο όραμα δεκαετίας του νέου " ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ " ...!!!

Να επιστρέφονται ανταποδοτικά τα έσοδα από τα δημοτικά τέλη στον πολιτη ,με πολιτισμικό , ανθρωποκεντρικό & ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Ο δήμος μας θα ευνοηθεί εφόσον διοικηθεί σε αυτοδιοικητικό επίπεδο από τον πλέον επιτυχημένο στον ιδιωτικό τομέα (υψηλού επίπεδου) , Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ και από νέους με ενθουσιασμό , με τόλμη , με φαντασία και με στόχους ζωής ...!!!

Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ως επικεφαλής του συνδυασμού ¨ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ γιατί απλά αγαπώ τον τόπο μου ...!!!
"ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" (μεσίτης)

"Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων"


Πτυχιούχος του "UNIVERSITY of HERTFORDSHIRE" Οικονομικών Επιστημών - Διοίκησης Επιχειρήσεων & Marketing

About Nanopoulos Press

Συμμαχία Πολιτών - Nanopoulos Press
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top