ads

Slider[Style1]

Style2

Style4

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style5

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ονομάζομαι Ανέστης Γκρούτσης και είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων με τη “Συμμαχία Πολιτών” και επικεφαλής τον Βασίλη Νανόπουλο, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Γεννήθηκα στην Κόρινθο το 1975, έπαιζα μικρός στις γειτονιές του Συνοικισμού και στα χωριά της Τενέας απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας μου, μαθήτευσα στα σχολεία της Κορίνθου, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο εξωτερικό και επέστρεψα στην πόλη μου το 2001 για να ξεκινήσω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Είμαι πτυχιούχος Πληροφορικής (BA Hons) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) Επιχειρησιακής Πληροφορικής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου, από το Coventry University της Αγγλίας.

Από το 2002 μέχρι σήμερα, υπηρετώ την ιδιωτική εκπαίδευση στο νομό Κορινθίας, διευθύνοντας τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Πληροφορικής iT.gr και iTplus. Σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων μου, αποτελεί επίσης η συνεχής ενασχόληση μου με σχεδιασμούς και υλοποιήσεις εκπαιδευτικών ακαδημαϊκών προγραμμάτων, μηχανοργανώσεις εταιρειών, στατιστικές αναλύσεις και ερευνητικές συνεργασίες.

Όσοι με γνωρίζουν, με χαρακτηρίζουν τελειομανή, αυθεντικό, αυθόρμητο, ειλικρινή, έμπιστο, εγωιστή, ψώνιο, φωνακλά, πολυλογά και γκρινιάρη. Θα τα πάρω όλα μαζί μου γιατί αυτά είμαι εγώ, υποστηρίζοντας περισσότερο όλα τα καλά που μου αναλογούν, βελτιώνοντας ή/και αποβάλλοντας κάθε κακό που μου συνάπτουν. Ένα είναι σίγουρο: ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βελτιώσω τον δήμο μας.

Κατεβαίνω για πρώτη φορά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί πολύ απλά κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα, χωρίς εμένα.

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, μου δίνει τη δυνατότητα να εργάζομαι καθημερινά σχεδόν σε όλα τα μέρη του δήμου, με ανθρώπους – κυρίως νέους – που σχεδόν όλοι στο σύνολό τους αναζητούν ένα στήριγμα για το μέλλον τους, μια ελπίδα.

Έχουμε την υποχρέωση να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αναγνωρίζοντας ότι οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και κρίσιµοι.

Πρέπει να δώσουμε στους νέους ανθρώπους ένα καινούργιο όραμα και την ευκαιρία να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν. Οφείλουμε να τους καθοδηγούμε, να τους υποστηρίζουμε και να τους δίνουμε ώθηση να δημιουργήσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες. Πρέπει να βοηθάμε όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, να είμαστε δίπλα τους, μαζί τους, στα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Πρέπει να δώσουμε λύσεις στις βασικές, απλές, καθημερινές ανησυχίες των συμπολιτών μας. Πρέπει να δημιουργήσουμε, να βελτιώσουμε, να αλλάξουμε αν χρειαστεί.

Ο δήμος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων µας, αυτό να πραγματωθεί µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Με διάθεση, γνώση, προγραμματισμό, αποφασιστικότητα, ειλικρίνεια και πολύ δουλειά. Ο Δήμος Κορινθίων χρειάζεται ένα Δήμαρχο που θα βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη των δημοτών. Που θα φέρει ελπίδα για έναν Δήμο για όλους.

Αυτή την ελπίδα φέρνει ο Βασίλης Νανόπουλος.

Τον Βασίλη Νανόπουλο τον γνώριζα ως Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Παρακολουθούσα το έργο του και αναγνώριζα την καταλυτική του συμβολή στα επιχειρηματικά δρώμενα του νομού. Όταν τον επισκέφθηκα για πρώτη φορά στο γραφείο του, είχαμε μία κουβέντα 30 περίπου λεπτών. Μου ανέφερε τις ιδέες του, το όραμά του για τον δήμο μας. Είδα έναν άνθρωπο οραματιστή, που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν, χωρίς να απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς. Φεύγοντας με χτύπησε φιλικά στην πλάτη και μου είπε: «Ανέστη, εδώ είμαστε μια ομάδα». Τότε του εξέφρασα την επιθυμία να γίνω και εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Η απάντησή του ήταν άμεση: «Θα ήταν τιμή μου. Θέλουμε ανθρώπους σαν εσένα Ανέστη».

Ένα επιπλέον κίνητρο αποτέλεσε το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών, το οποίο απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και πολίτες απ’ όλο το κοινωνικό φάσμα, απλούς ανθρώπους αγωνιστές από όλες τις κοινωνικές τάξεις και τις όποιες κομματικές αποχρώσεις. Γιατί πολύ απλά, ποτέ δεν πίστευα σε κόμματα και παρατάξεις. Πιστεύω πάντα στους ανθρώπους!!!

Πιστεύω ειλικρινά, ότι με μπροστάρη τον Βασίλη Νανόπουλο και αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό, που έχει την όρεξη, τη διάθεση και την ικανότητα να προσφέρει, μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του Δήμου μας και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

Συμμετέχω στο συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών” ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, γιατί πιστεύω στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητα του Βασίλη Νανόπουλου. Ενός ανθρώπου ικανού, έμπειρου, εξωστρεφή και κυρίως όχι εγωπαθή, που διαθέτει όλα τα στοιχεία ως προσωπικότητα, καθώς και τη δυναμική για να κερδίσει το Δήμο Κορινθίων.

Όλοι μαζί θα πετύχουμε το στόχο, ώστε ο Δήμος Κορινθίων στις εκλογές του Μαΐου να αλλάξει χέρια. Είναι η ευκαιρία όλων μας, να πάρουμε τον δήμο στα χέρια μας και να τον κάνουμε καλύτερο και ανθρώπινο. Έναν Δήμο για όλους.

Συνεργασία Υπομονή Μαχητικότητα Μπροστά Αλληλεγγύη Χαμόγελο Ιδέες Αποφασιστικότητα
Προοπτική Οραμα Λειτουργικότητα Ισοτιμία Τόλμη Ωριμότητα Νανόπουλος

Με αυτή την επιστολή, ζητώ την συνεργασία σας. Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας, αντλώ δύναμη από εσάς, αγωνίζομαι για όλους μας, για το δήμο μας, την πόλη μας και τα χωριά μας. Δηλώνω παρών και θα είμαι παρών για όλα τα επόμενα χρόνια. Αυτή θέλω να είναι η μόνη μου δέσμευση.

Με τιμή,

Ανέστης Π. Γκρούτσης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

P.S. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι στην πρώτη μου επιστολή δεν θα αναφερθώ καθόλου στη νυν Δημοτική Αρχή. Τα κατάφερα!About Nanopoulos Press

Συμμαχία Πολιτών - Nanopoulos Press
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top