ads

Slider[Style1]

Style2

Style4

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style5

Αγαπημένοι φίλοι,

μου ζητήθηκε να <<συμμαχήσω>> και  να μπω στην εκλογική μάχη για να βοηθήσω την πόλη μου. Χρειάστηκα λίγο χρόνο για να σκεφτώ τι πραγματικά μπορώ να προσφέρω με τις ταπεινές μου δυνάμεις.

Στη <<ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ>> είδα για πρώτη φορά σε ψηφοδέλτιο συνδυασμού, Κορίνθιους πολίτες, άφθαρτους αυτοδιοικητικά και πολιτικά,  με πραγματικό και ενεργό ενδιαφέρον για την πόλη μας, με προτάσεις και παρεμβάσεις καθ όλη την διάρκεια της τετραετίας.

Επίσης στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου κ. Βασίλη Νανόπουλου είδα την ήρεμη δύναμη, την αξιοπρέπεια, το ήθος, την ευγένεια και φυσικά την ικανότητα και τον δυναμισμό, που σύμφωνα με το δικό μου αξιακό κώδικα πρέπει να διέπουν τον άρχοντα μιας τοπικής κοινωνίας.

Γεννήθηκα κάπου στην οδό Κύπρου, έκανα  τα πρώτα μου βήματα έξω από το ψαράδικο του πατέρα μου στην καρδιά της αγοράς της Κορίνθου, έπαιξα στα Περιβολάκια και στο λιμάνι μας τοτε που δεν ηταν μονο ενα τεράστιο πάρκινγκ, φοίτησα στα σχολεία της πόλης. Έφτιαξα την οικογένεια μου, εργάστηκα συνεχίζοντας να μένω εδω και σήμερα τα παιδιά μου, είναι νέοι δημότες και ψηφοφόροι.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί από εσάς με γνωρίζετε κυρίως από την ενασχόληση μου ως συντονίστρια και υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης  σε ΚΕΚ αλλά  και ως Μέλος Ν.ΕΠ.ΕΚ.Ε (Νομαρχιακή επιτροπή εκπαίδευσης ενήλικων) Νομού Κορινθίας, γραμματέας του προγράμματος Ήρων 2.  Επίσης με ξέρετε από τον συντονισμό του προγράμματος «Ψηφιακός Δήμος» όπου με μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων εισηγηθήκαμε σε όλα τα δημοτικά συμβούλια του νομού, την χρήση των νέων τεχνολογιών  (ΤΠΕ) στην υπηρεσία των δημοτών.

Λόγω της εμπειρίας μου και εξειδίκευσης  στην διαχείριση και οργάνωση σε θέματα Δια Βίου Εκπαίδευσης, πέτυχα σε σχετικό ανοιχτό διαγωνισμό του ΙΝΕΔΙΒΙΜ ως Υπεύθυνη Οργάνωσης της  Δια βίου μάθησης Δήμου Κορινθίων. Παρόλο που η σύμβασή μου, μου παρείχε δυνατότητα απασχόλησης αρκετών ετών με προοπτική ανανέωσης προτίμησα να παραιτηθώ, γιατί πιστεύω ότι οφείλουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι στις δράσεις που αφορούν την εκπαίδευση ενηλίκων να εργαζόμαστε με συνέπεια, σοβαρότητα, διαφάνεια και στενή επικοινωνία με τον τοπικό πληθυσμό για την διερεύνηση των πραγματικών εκπαιδευτικών αναγκών  και κυρίως να ενθαρρύνουμε την ίση συμμετοχή  και ενημέρωση όλων ανεξαιρέτως των δημοτών. Αυτό ως χαρακτηριστικό δεν υπήρχε στο Δήμο Κορινθίων.

Όταν η αλαζονεία και η ματαιοδοξία της εξουσίας συνδυάζεται με προκλητική αδιαφορία στα σοβαρά προβλήματα των επιχειρηματιών της πόλης, όταν η κυνικότητα και η ανεπάρκεια είναι εμφανείς σε κοινωνικά ζητήματα όπως φτώχεια και  ανεργία, όταν το έργο της δημοτικής αρχής εξαντλείται σε έργα βιτρίνας όπως άψυχα αγάλματα και ψυχρό τσιμέντο,

Τότε οι πολίτες- δημότες που έμαθαν πολύ καλά ότι η παραμονή στους θώκους εξουσίας επιβάλλεται να είναι αυστηρά περιορισμένη χρονικά και να υπάρχει εναλλαγή προσώπων στις θέσεις αποφάσεων που τους αφορούν, γνωρίζουν ότι έχουν την λύση στα χέρια τους.

Δίνω τη μάχη πλάι στον κ. Βασίλη Νανόπουλο ως υποψήφια σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο Κορίνθου μαζί με άλλους θαυμάσιους ανθρώπους πιστεύοντας ότι έχει έρθει η ώρα για τη πόλη μας να κάνει ένα ουσιαστικό βήμα ανατροπής του τρόπου, του ύφους και της αποτελεσματικότητας της δημοτικής διακυβέρνησης.  Αισθάνομαι σίγουρη ότι το πρόγραμμα και οι άνθρωποι του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εγγυώνται αλλαγές με ανθρωπιά και προοπτική.Αγγελική Θωμά,

υποψήφια συμβούλου στο τοπικό διαμέρισμα ΚορίνθουAbout Nanopoulos Press

Συμμαχία Πολιτών - Nanopoulos Press
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top