ads

Slider[Style1]

Style2

Style4

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style5

Η σιωπή εάν γίνει μόνιμη στάση απέναντι στα πράγματα καταντά δειλία και συνενοχή .....

Π. Κατσιμίχας.Είμαι η Βασιλιάνα Κούρουμπαλη του Γεωργίου είμαι 21 ετών και σπουδάζω Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Γεννήθηκα στην Κόρινθο σε τρίτεκνη οικογένεια και έχω μάθει από αυτήν να εκτιμώ και να σέβομαι τα πράγματα που μου έχουν δοθεί, να τα αξιοποιώ και να τα πηγαίνω ένα βήμα παρακάτω. Αυτό σημαίνει όρεξη, όνειρα, στόχους και πολύ δουλειά από πολύ μικρή. 

Η Κόρινθος γεωγραφικά τοποθετημένη βρίσκεται στην καλύτερη θέση της Ελλάδας και το όνομά της  κουβαλάει σπουδαία ιστορία. Διαθέτει κλίμα, θάλασσα, βουνά, προϊόντα, ανθρώπους και σίγουρα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Θα πρέπει λοιπόν να αξιοποιήσουμε την θέση αυτή και να φανούμε αντάξιοι στο παρελθόν και συνεχιστές της ιστορίας της στο μέλλον.  Στο χέρι μας είναι......

Η Κόρινθος τραυματισμένη από την οικονομική και ιδεολογική κρίση ζητά και έχει ανάγκη  από σταθερότητα,σχέδιο, σοβαρότητα και νέους ανθρώπους. Η επιμονή του Κ. Νανόπουλου, παρακολουθώντας την πορεία του, συζητώντας τα σχέδια του και διαβάζοντας το πρόγραμμα του, με έπεισε ότι υπάρχει βούληση να γίνουν πράγματα διαφορετικά με προοπτική, σε στέρεα βάση με αισιοδοξία που έχουμε τόσο ανάγκη.

Η πόλη μας σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται θα πρέπει να αλλάξει και να γίνει φιλική προς όλους τους κατοίκους της αλλά ιδιαίτερα προς όλους τους νέους της. Για αυτό θα πρέπει όλοι και ειδικά οι νέοι να είναι ενεργοί πολίτες χωρίς απαξίωση στο αδιάφορο πολιτικό σύστημα, ακόμα περισσότερο αυτήν την περίοδο που διανύουμε. Τώρα μας έχει ανάγκη η πόλη μας, τώρα πρέπει να σχεδιάσουμε για την μετά κρίση εποχή.

Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά ας ξεκινήσουμε από την τοπική αυτοδιοίκηση, τους ανθρώπους της, προστατεύοντας την πόλη μας και κάνοντας αλλαγές θα δώσουμε το παράδειγμα και θα πάμε παρακάτω. Μόνο έτσι θα βρεθούν λύσεις.

Θα πρέπει όλοι μικροί - μεγάλοι να ψηφίζουν και όχι να αδιαφορούν και μερικοί να διαλέξουν ένα πιο δύσκολο ρόλο και να πολιτευτούν. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα νιάτα πρέπει να βρίσκονται μπροστά στους αγώνες και να βλέπουν στο μέλλον, με νέα πρόσωπα στην πολιτική να διασφαλίζουν της ανάγκες τους και τα όνειρα τους.

Είμαι ένας από αυτούς τους νέους λοιπόν που βλέπει στο μέλλον και θα προσπαθήσει πολύ να διεκδικήσει αυτά που μας ανήκουν, για ένα αύριο πολύ καλύτερο. Θα εργαστώ πιστά και με επιμονή γιατί μόνο όταν γίνεσαι ενοχλητικός καταφέρνεις να αλλάξεις πράγματα.

Έτσι με μεγάλη τιμή και με πολύ αισιοδοξία θα πολιτευτώ στην όμορφη πόλη μας. Ακολουθώντας τα πολιτικά χνάρια του παππού μου, Γεωργίου Κουρούμπαλη, που πρόσφερε στην πόλη μας για πολλά χρόνια, μαθητευόμενη δίπλα του, ακούγοντας το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι και με τις σπουδές μου νομίζω ότι είμαι άξια να κάνω τα πρώτα μου πολιτικά βήματα. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος για αυτό θέλω να μου δείξετε εμπιστοσύνη παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου και να με στηρίξετε..

Ζητώ τη ψήφο σας και με πράξεις θα σας δείξω ότι δεν θα πάει χαμένη. Δώστε μου την ευκαιρία να σας δείξω τι πραγματικά αξίζουν οι νέοι άνθρωποι.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η Κόρινθος μας έχει ανάγκη όλους.


Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βασιλική Αναστασία Κουρούμπαλη

About Nanopoulos Press

Συμμαχία Πολιτών - Nanopoulos Press
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top