ads

Slider[Style1]

Style2

Style4

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style5

Φίλες και Φίλοι συνδημότες του Δήμου Κορινθίων,

Με την εφαρμογή του "Καλλικράτη", το τοπίο των Δήμων της χώρας μας άλλαξε. Οι Δήμοι πλέον καλούνται να ανταποκριθούν σε νέες μεγάλες προκλήσεις και διαδραματίζουν  ουσιαστικό, ενεργό ρόλο στην τοπική ανάπτυξη, σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η οικονομική κρίση επέφερε δραματικές αλλαγές στη ζωή όλων μας.

Ο Δήμος σήμερα , περισσότερο από ποτέ , υποχρεούται να έχει πολιτική με αναπτυξιακές προοπτικές.

Απαιτείται όραμα, σχεδιασμός, ιδέες και ρεαλιστικές προτάσεις, φαντασία μαζί με τεχνογνωσία, οργάνωση και κοινωνική ευαισθησία.  Χρειάζεται ικανά στελέχη με γνώση και εμπειρία. Έχει ανάγκη την ανανέωση, νέα και αξιόπιστα πρόσωπα, που αγωνίζονται με ήθος και αξιοπρέπεια στην επαγγελματική  και προσωπική τους ζωή, άφθαρτα, που δεν υποτάσσονται σε κομματικούς ή άλλους μηχανισμούς, που απορρίπτουν το παλαιοκομματικό μοντέλο άσκησης της δημοτικής εξουσίας, πιστεύουν και οραματίζονται μια Δημοκρατική Τοπική Αυτοδιοίκηση, με Οικονομική Αυτοτέλεια και Πολιτική Αυτονομία.

Με αυτά τα δεδομένα, ως ενεργός και σκεπτόμενος πολίτης και κάτω από τις σημερινές κρίσιμες συνθήκες για τον τόπο μας , αποφάσισα να συμβάλλω με όσες  δυνάμεις διαθέτω στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης του Δήμου όπου γεννήθηκα, κατοικώ και εργάζομαι.

Επέλεξα να συμπαραταχθώ σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό της
"ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ", ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος.

Η συμμαχία πολιτών απαρτίζεται από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που εκφράζουν όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας.

Παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές μας , επικεντρωνόμαστε σε αυτά που μας ενώνουν.

Κοινός στόχος και όραμα είναι η  επαναφορά του Δήμου μας στη δημιουργία και την ανάπτυξη.
Να ανεβάσουμε το Δήμο μας ψηλά. Να ζωντανέψουμε τα όνειρα και τις ελπίδες.

Αγωνιζόμαστε για ένα Δήμο εποικοδομητικό και αποτελεσματικό προς όφελος των δημοτών, για καλύτερη ποιότητα ζωής. Στην Ελλάδα που βυθίζεται στην κρίση φιλοδοξούμε να δώσουμε μια διαφορετική πνοή στη διακυβέρνηση του Δήμου μας.

Το διακύβευμα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών είναι η αλλαγή πολιτικής και τρόπου διοίκησης του Δήμου μας.

Θέλουμε μια Δημοτική αρχή που:

-Να εκφράζει το ήθος και την αρετή των πολιτών της, με το λόγο της, την παρουσία της, τον τρόπο άσκησης της εξουσίας ,τη συμπεριφορά της προς τους πολίτες, την προσωπική της στάση και διαγωγή, με σεβασμό στον πολίτη και τους θεσμούς.

-Να αγωνίζεται για την προαγωγή και την προάσπιση του κοινού συμφέροντος, για την πρόοδο και την ευημερία όλων.

-Να διαθέτει κοινωνική ευαισθησία, να είναι αρωγός όλων των συμπολιτών μας που μαστίζονται από την κρίση και οδηγούνται στην εξαθλίωση.

Θέλουμε ένα δήμο με κατεύθυνση και όραμα.

Να αφήσουμε πίσω τις πολιτικές του παρελθόντος με τα γνωστά αποτελέσματα. Οφείλουμε όλοι και έχουμε χρέος να ανακόψουμε τη σημερινή πορεία που μας οδηγεί στην παρακμή και την ευτέλεια.
Θέλουμε και πρέπει να σταματήσουμε τη Δημοτική διαχείριση των τελευταίων ετών που μας οδήγησε στο σημερινό γκρίζο τοπίο.

Στον αντίποδα της παρούσας Δημοτικής αρχής που πορεύτηκε τυχαία και άναρχα, που δε δημιούργησε καμιά νέα υποδομή ώστε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις νέες προκλήσεις και επιταγές των καιρών, που το παρελθόν της εγγυάται ένα ζοφερό μέλλον, βρίσκεται ο συνδυασμός της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ , με επικεφαλής  τον ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ , που έχει όλα τα εχέγγυα, γνώση, επάρκεια, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και όραμα ανάπτυξης και προόδου του Δήμου μας, με ένα επιτελείο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων νέων και άξιων που επιθυμούν να προσφέρουν και να εργασθούν για την επίτευξη του κοινού στόχου που είναι η αναγέννηση του Δήμου μας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και διακριτικότητα ζητώ την υποστήριξή σας, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δικαίωμα στα όνειρα ,να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο μας, να φέρουμε την ανάπτυξη και την ελπίδα για μια καλύτερη και ανθρώπινη ζωή.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


About Nanopoulos Press

Συμμαχία Πολιτών - Nanopoulos Press
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top