ads

Slider[Style1]

Style2

Style4

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style5


Από την Πέμπτη 19/02/2015 φωτιές που άναψαν άγνωστοι, καίνε τα κλαδιά και τα αστικά απόβλητα  που γεμίζουν την «κλειστή» χωματερή του ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ. Πυκνοί καπνοί καρκινογόνων διοξινών που παράγονται από την ανεξέλεγκτη καύση των πλαστικών που περιέχονται στα απορρίμματα, τα οποία ασυνείδητοι συνεχίζουν να απορρίπτουν στην κατά τα άλλα κλειστή χωματερή, καταδικάζουν αργά τους περιοίκους.

Μία ενέργεια για την οποία έχουν ήδη επιβληθεί στον Δήμο Κορινθίων δεκάδες χιλιάδες Ευρώ σαν πρόστιμα, τα οποία βεβαίως πληρώνουν από την τσέπη τους οι Δημότες.

Δηλαδή πληρώνουν για να είναι καταδικασμένοι να ανέχονται μία τριτοκοσμική ποιότητα ζωής για τους ίδιους και τα παιδιά τους με ευθύνη του «δήμαρχου των έργων».

Αδιάψευστος μάρτυρας η τηλεοπτική κάμερα του τοπικού σταθμού ΑΧΙΟΝ η οποία κατέγραψε σήμερα και ενώ η φωτιά δεν έχει σβήσει, όχημα του Δήμου Κορινθίων να προσέρχεται για να ξεφορτώσει στον χώρο.

Βέβαια αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι της ΤΕΝΕΑΣ αλλά και αλλού με τις χωματερές στην περιοχή τους.Είναι γνωστή σε όλους η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής.

Είναι γνωστό ότι ασχολείται κυρίως με φαραωνικά έργα σαν την περίφημη ΤΡΙΗΡΗ κόστους εκατομμυρίων Ευρώ, ενώ αδυνατεί να βελτιώσει στο ελάχιστο την ποιότητα ζωής των Δημοτών. Με όλα αυτά τα τεράστια ποσά που έχουν δαπανηθεί για αυτά τα έργα, μια οποιαδήποτε άλλη, σοβαρή όμως και μετρημένη δημοτική αρχή, θα είχε μεταμορφώσει όλο τον Δήμο σε Πανελλαδικό κόσμημα και δεν θα περιοριζόταν σε συνεντεύξεις τύπου για να αναγγείλει περιχαρής το μεγαλύτερο της μάλλον έργο, δηλαδή ότι «εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός», κάτι που έχει καθυστερήσει μήνες λόγω της ανικανότητας της να διαχειρισθεί τα τετριμμένα.

Καλούμε τους τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές, να σκύψουν πάνω στο σοβαρό πρόβλημα που απειλεί σοβαρά την υγεία των κατοίκων και να φροντίσουν να δοθεί λύση στο θέμα με ευθύνη της κυβέρνησης αφού είναι εμφανές ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν έχει τις δυνάμεις και τις ικανότητες.
Ζητάμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κο Χασικίδη που εκλέγεται στην Τενέα, τον  Αντιδήμαρχο που εκλέγεται στο Λέχαιο κο Καμπούρη και τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για το θέμα κο Μελέτη, να βρουν επιτέλους το θάρρος και να υπερασπισθούν τα δικαιώματα αυτών που τους εξέλεξαν.

Ζητάμε από τους κατοίκους να αντιδράσουν δυναμικά, γιατί το πρόβλημα συσσωρεύεται και θα εμφανισθεί σε γενιές που δεν ευθύνονται.

Καλούμε τις οικολογικές οργανώσεις που αντιλαμβάνονται σωστά τον ρόλο τους και όχι όσες δημιουργήθηκαν για να διαχειρισθούν χρήματα της Ε.Ε., να ενσκήψουν στο ζήτημα.

Και τέλος καλούμε τα αρμόδια όργανα της Ελλάδας και της Ευρώπης να αντιληφθούν την αποστολή τους και να λάβουν θέση τιμωρώντας ΤΩΡΑ σκληρά κάθε ανεύθυνο πολιτικάντη.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σημείωση : Οι φωτογραφίες προέρχονται από την επίσκεψη στο χώρο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ Βασίλη Νανόπουλου και στελεχών της "Συμμαχίας Πολιτών" το Σάββατο 21.2.15About Nanopoulos Press

Συμμαχία Πολιτών - Nanopoulos Press
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top