Έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς επιμέρους στοιχεία από την έρευνα αυτή και είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό κέντρισε και το ενδιαφέρον του επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλη Νανόπουλο που ζήτησε να γίνει στα πλαίσια μιας συνέντευξης τύπου στα τοπικά ΜΜΕ μερικών των συμπερασμάτων της ενώ στον ίδιο κατατέθηκαν αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.
Ο κ. Νανόπουλος δήλωσε πως και με βάση αυτά τα στοιχεία που δείχνουν τι απασχολούν τους πολίτες θα συνταχθεί το τελικό κείμενο του προγράμματος της Συμμαχίας Πολιτών.
Δείτε την ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα όπως μας την παρουσίασε ο κ. Μπαλάφας και σπάει πολλά στερεότυπα όπως π.χ τη συμμετοχή των 50αρηδων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας αλλά και το γεγονός ότι στην έρευνα συμμετείχε σε ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό ένα ηλικιακό γκρουπ που δεν εκπροσωπείται στο Δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων αυτό των 35-44 που ολοι του πιστώνουν την αδιαφορία για τα κοινά.
Άλλο ένα στοιχείο που ήταν ενδιαφέρον ήταν το γεγονός πως όσοι συμμετείχαν ολοκλήρωσαν το ερωτηματολόγιο των 22 ερωτήσεων κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον τους για την περιοχή, ενώ πολλοί από αυτούς εξέθεσαν και την πλήρη αποψή τους με ελεύθερο κείμενο στέλνοντας προτάσεις και αναλύοντας τις θέσεις και τα επιχειρήματά τους.
Πηγή: ekorinthos.gr