ads

Slider[Style1]

Style2

Style4

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style5


Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων - Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.
Η Όλγα Θωμά–Κονομόδη υπηρετεί στη Δημόσια Εκπαίδευση ως δασκάλα επί 35 συναπτά έτη προσφέροντας στο δημόσιο σχολείο με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνει .Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό στις Σπουδές στην Εκπαίδευση και γνωρίζει καλά Αγγλικά και πιάνο . Είναι πρόεδρος του σωματείου Λόγου και Τέχνης ‘’ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ΄΄. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στο Ναυτικό όμιλο Κορίνθου και Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου .
Είναι Κόρη του απόστρατου Αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας και γνωστού Αντιδημάρχου επι Δημαρχίας Θωμά Θωμαϊδη ,Βασιλείου Θωμά και σύζυγος του Δημήτρη Κονομόδη του γνωστού Δικηγόρου Κορίνθου και διατελέσαντα Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου για 10 χρόνια περίπου .Εχει τρία παιδιά ,την Έλενα ,τον Γιάννη και τη Βασιλική αποφοίτους της Νομικής Σχολής Αθηνών και εν ενεργεία Δικηγόρους .
«Η υποψηφιότητά μου για την τοπική αυτοδιοίκηση και η συστράτευσή μου με τον Βασίλη Νανόπουλο και τον Συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» αποτελεί προϊόν ώριμης σκέψης . Η φιλοδοξία μου είναι θετική και θεμιτή για την ενασχόληση με τα κοινά εφόσον δεν προκύπτει μέσα από μια λογική ιδιοτέλειας και στόχου συμφέροντος, αλλά από μια διαδικασία έκφρασης κοινωνικών αναγκών και υλοποίησης στόχων. Μελετώντας την ανθρωποκεντρική διάσταση του θέματος, είναι γεγονός πως όλοι μαζί εργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε και θέλουμε τη βελτίωση των όρων ζωής του συνόλου των πολιτών, μέσω της δημιουργίας κατάλληλων υποδομών. Η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει την έννοια του συνόλου. Είναι το μέσον για να συμβάλλει ο καθένας από εμάς, με τον τρόπο του, για ένα καλύτερο αύριο.
Είμαι ένας άνθρωπος παράγωγο της πόλης που γεννήθηκα, έζησα και ζω. Η καθημερινότητά μου είναι μέσα σε αυτήν την πόλη και για αυτό θέλω να την κάνω καλύτερη μέσα από απλά πράγματα και αυτά είναι η ασφάλεια και η αντιμετώπιση της παραβατικότητας σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές ,η εξυπηρέτηση του πολίτη και η αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου , η καθαριότητα και ο πολιτισμός της καθημερινότητας, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, ο πολιτισμός και η δημιουργία ενός δραστήριου Κέντρου Νεότητας όπου θα αναδειχθούν οι άξιοι ,οι ικανοί και όσοι μπορούν να προσφέρουν στους νέους της πόλης μας με δράσεις, όπως η δημιουργία αρχιτεκτονικών διαδρομών και εργαστηρίου τοπικής ιστορίας, η βελτίωση ή και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας αλλά και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ,ώστε να κρατήσουμε τους νέους μας
Τέλος ,θεωρώ ότι όλοι εμείς οι πολίτες πρέπει να είμαστε μπροστά στις αποφάσεις που λαμβάνονται, καθώς επηρεάζεται η καθημερινότητά μας, η οποία ή βελτιώνεται ή χειροτερεύει. Τα πρόσωπα, που επιλέγονται, παίζουν σημαντικό ρόλο στη σωστή λειτουργία των θεσμών. Ο ενεργός πολίτης είναι χρήσιμος, γιατί με τη δραστηριότητά του χτίζει το μέλλον και για τις επερχόμενες γενεές. Προσωπικό μου στοίχημα θα είναι να προσπαθήσω έμπρακτα με όλες μου τις δυνάμεις -και τελικά να τα καταφέρω- να ομορφύνω τη ζωή κάθε κατοίκου οποιασδήποτε ηλικίας μέσα από τη συμμετοχή μου αυτή. Εξάλλου «ένα γραμμάριο δράσης αξίζει όσο ένας τόνος θεωρίας».

About Nanopoulos Press

Συμμαχία Πολιτών - Nanopoulos Press
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top